AVDELINGSLEDER TIL RESEPSJON OG RESTAURANT

Er du engasjert, serviceinnstilt og liker å inspirere og motivere dine medarbeidere. Kjennskap til tekst/bilde/video redigerings verktøyer for sosiale medier, nettside, flyer og andre typer markedsføring
Gjerne Bestått kunnskapsprøve for alkoholservering.
Skandinavisk talende, både skriftlig og muntlig samt engelsk

Som avdelingsleder for service delen er oppgavene varierte og utfordrende på den kreative måten, Avdelingsleder er involvert i markedsføring, planlegging av aktiviteter og oppfølging av sosiale medier. i tillegg til de mer rutine pregede oppgavene som er:

Vert / Vertinne funksjon på arrangementer, selskaper

Ansvarshavende og delaktig i serveringen

Oppfølging og opplæring av medarbeidere

Kvalitets sikre rutiner og servering av mat og drikke

Skjenke og serverings rutiner opprettholdes

Innkjøp og logistikk av drikkevarer

Håndtering av bookinger og fakturering i Visbook

0