Aktiviteter for hele familien

Morsomme og spennende aktiviteter hele året

Kontakt oss

Noe for enhver smak

Sole Gjestegård kan tilby morsomme og spennende aktiviteter for hele familien, sommer som vinter. Vi ligger også i umiddelbar nærhet til flere ulike attraksjoner i nærområdet.

Krøderfjorden ligger forlokkende til ved bredden av hotellets egen park, med en 40 meter langgrunn sandstrand før dypet, som gir en trygg plass hvor både barn og voksne kan bade. Krøderfjorden er også et unikt sted for padling, og Sole Gjestegård er et flott utgangspunkt.
Gjestegården har også kanoer til utlån, og i parken finner du beachvolleyballbane, fotballbane, gapahuk med bålplass og gode muligheter til å ta en blund i solsteiken. Rundt gjestegården går der godt markerte turstier opp i fjellet. Her finnes der mange finne plasser å gå til innenfor kort avstand, med ulik vanskelighetsgrad.

I umiddelbar nærhet til gjestegården finner dere også

Opplev det vakre vinterværet i Noresund

På vinteren er Krøderfjorden islagt, og det går fint an å isfiske. Når forholdene tillater det, har vi en oppkjørt langrennsløype fra parken som pleier å være tilsluttet det store løypenett på og rundt Norefjell, og kun ti minutters kjøring unna ligger Norefjell Skisenter, med både alpinbakker og langrennsløyper.
Hvis du trenger å varme opp kroppen etter en lang dag i alpinbakken, har vi også et innendørs basseng som er oppvarmet til 27 grader.

Våre fasiliteter

Vil du vite mer om vårt aktivitetstilbud?

Ta kontakt!

Kontakt oss