Bryllup

Vi hjelper deg på livets viktigste dag

Kontakt oss
Ikon, to duer med hjerte

Feir kjærligheten på Sole

Bryllup er en av livets viktigste begivenheter og en feiring av den store kjærligheten. En dag da to hjerter blir til ett, og som man skal tenke tilbake på med glede. Vi på Sole Gjestegård har tilrettelagt for bryllup med personlig preg i generasjoner.

Finn oppskriften på deres drømmebryllup

Vi tror ikke det finnes noe som kan kalles et standardbryllup. Hos oss får alle brudepar sin store dag skreddersydd. Sammen med dere finner vi oppskriften på hva som skal til for å gjøre deres bryllupsdag perfekt. Enten dere drømmer om en storslått gallamiddag eller en intim feiring med deres aller nærmeste, så tilpasser vi det etter deres ønsker.

Det er heller ikke slik at en bryllupsfeiring må begrenses til én dag. Bestiller dere en hel bryllupshelg med overnatting fra fredag, inkluderer vi enkel servering på fredagen. Det som føles riktig for dere, er vår rettesnor, og vi ønsker blivende ektepar hjertelig velkommen til en uforpliktende omvisning og mer utfyllende informasjon om mulighetene som finnes på Sole.

Vakre omgivelser langs Krøderfjorden

Sole Gjestegård innbyr til en flott ramme for den store dagen, med vakker beliggenhet rett ved Krøderfjorden. Vi har spisestuer, lounge og flotte uteområder som skapt for bryllup, samt lokaler i ulike størrelser – alle med utsikt mot den 20 mål store parken og Krøderfjorden. Utsikten til fjellet og vannet kan også nytes fra amfiet i parken. Vi har også en egen brygge for enkel ankomst fra fjorden samt egen strandlinje.

Sole Gjestegård ligger et steinkast unna vakre Olberg kirke dersom dere ønsker vielse i en kirke i nærheten. Ønsker dere å gjennomføre selve vielsen hos oss, har vi også gode muligheter for dette, både ute og inne.
Mange brudepar velger også å booke et fjordcruise med aperitiff om bord på MS Kryllingen

Lakserullade fint dandert på tallerken med grønnsaker

Mat og drikke

Vi lever for de utsøkte smakene og den gode opplevelsen, og maten vi serverer er inspirert av både det klassiske og det nye nordiske kjøkkenet. Våre erfarne kokker komponerer originale, smakfulle og kortreiste retter, og alt vi tilbereder er selvfølgelig hjemmelaget. Sammen velger vi vin som er tilpasset maten og deres ønsker.

Brudesuite med dobbeltseng

Overnatting

For brudeparet er selvsagt en natt i den vakre brudesuiten inkludert når de holder feiringen hos oss, og bryllupsgjestene får overnatting til rabatterte priser. Hos oss finner dere flere koselige rom i ulike størrelser og stiler, alle med eget bad.

Overnatting

Skal du gifte deg?

Hold feiringen på Sole Gjestegård. Vi hjelper deg med vielsen, matserveringen, selskapslokalene og overnattingsmulighetene. Kontakt oss, så hjelper vi deg å planlegge din store dag.

Kontakt oss