Opplev Krøderen med M/S Kryllingen

FJORDCRUISE

Sommer pakke

Med vår unike beliggehet i hjertet av Buskerud og kun kort kjøreavstand fra Østlandet, Oslo og Drammen, er vi et godt utgangspunkt for turer i området.

I sommer tilbyr vi sammen med M/S Kryllingen en spennende tur på Krøderfjorden. "Den hvite svane" som også turistbåten blir kalt, tar gjestene med på en eventyrlig tur på den 40 km lange innsjøen - Krøderen.
Båttrafik på Krøderen har en lang og viktig historie, da det ble seilet både folk og materialer mellom Krøderen og Gulsvik, men da Bergensbanen stod ferdig i 1909 ble det mindre bruk for transport på vannveien og siste båt ble lagt opp i 1925.

I dag kan den vakre naturen ved foten av Norefjell massivet oppleves på en 1,5 times lang seiltur med M/S Kryllingen. På denne turen vil kapteinen fortelle om den gamle vannvei og hvorfor den var så viktig, og dere vil få små lokale historier og anekdoter underveis. 

M/S Kryllingen er 50 fot lang og tar inntill 75 passasjerer. Det er mulighet for servering av mat for inntil 43 gjester ved bordene i salongen.
Det er mulig å forhånds bestille ulike typer servering om bord.
Vincruise, rekecruise, tapas fat fra Krøderen Landhandel er bare noen av de tilbud som serveres ombord.


Etter noen fine timer på vannet, blir dere satt i land på bryggen vår, som ligger i parken på Sole Gjestegård. Dere kan nyte en forfriskning i skyggen under et tre i parken eller i solen på vår nye terasse med flott utsikt til fjorden.
Vi serverer en deilig 2 retters gjestegårds middag laget av våre dyktige kokker. Etter en natt i de sjamerende omgivelser i den gamle doktor bolig, som Sole Gjestegård var i gamle dager, serveres en god og næringsrik frokost i vår store lyse spisesal med flott utsikt til Krødren.

Det går an å kombinere denne pakken med besøk på Villa Fridheim.

I området finer dere også

Våre fasiliteter

Vil du vite mer?

Ta kontakt!

Kontakt oss