Selskap og grupper

Arranger din
begivenhet på Sole

Kontakt oss

Få et spennende opphold

Vi har gode tilbud for alle typer grupper på over 10 personer, og med et variert aktivitetstilbud i området ligger alt til rette for et spennende opphold hos oss på Sole.

Langbord dekket til fest

Selskap og feiringer

Uansett om du skal feire 60-årslag, arrangere familietreff eller bare samle venner, har vi et opplegg som passer for dere.

Våre kokker har mange års erfaring fra det nordiske kjøkken og har en lidenskap for mat, så du kan være sikker på at hvert måltid vi serverer er nøye tilrettelagt både hva angår smak og anretning. I samråd med dere finner vi en meny som passer deres arrangement.

Vi har hyggelig spisestue for opptil 40 personer, og er dere flere, dekker vi opp i vår store spisesal som har plass til 100 personer.

Tacobuffet

Grupper, foreninger og lag

Skal konfirmantene på leir, fotballaget på tur eller folkehøgskolen på helgeutflukt? Kom til Sole Gjestegård for et flott opphold! I vårt buffetområde kan vi servere mange gjester på kort tid, uten at vi går ut over kvaliteten på maten. Våre dyktige kokker har erfaring med å servere store grupper, og tilrettelegger for ulike typer av matallergier.

Aktivitetstilbud

Det finnes flere aktivitetstilbud og fasiliteter å velge mellom, både på gjestegården og i området rundt. Vi hjelper deg å finne den rette aktiviteten for ditt opphold.

I nærheten finner du blant annet

Psst …

På gjestegården har vi også mange spennende og morsomme aktiviteter du kan finne på.

Aktiviteter

Er du på jakt etter lokaler til ditt arrangement?

Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss