JULEBORD
Vi er i julestemning og har pyntet opp både inne og ute.
Om du ønsker å samle familien, planlegger julebord med venner, kollegaer eller ønsker en samling for firmaet, så er Sole en flott og tradisjonsrik plass i hjertet av Norefjell regionen.
Våre kokker legger vekt på bruk av gode råvarer med lokal tilhørighet, vi kaldrøker både fisk og kjøtt og graver med akevitt og andre typer alkohol og krydder, så vi får vår egen helt unike smak.

JULEBORD
Fredag 29. og Lørdag 30. November kl. 18.00
Våre kokker tar på nisseluen og lager et spennende
julebord med de mest vanlige norske retter i tillegg til et lite innspill fra den danske julematen.
Det vil være et godt og fint utvalg av kalde og varme retter samt et deilig dessertbord - alt selvfølgelig laget her på Sole
Kaffe og småkaker i salongen etterpå.
Kr. 645,- pr. person

JULEBORDSPAKKE
med overnatting
Lørdag 30. November
Fra Kl. 15.30 peiskos med Soles epletoddy og fingermat
Kl. 18.00 julebord med etterfølgende åpen bar og musikk
Søndag 1. Desember
Kl. 09.00-11.00 god gjestegårdsfrokost med både varmt og kaldt
Dobbeltrom kr. 1.750,- pr. person
Enkeltrom kr. 1.990,- pr. person

FIRMA ARRANGEMENTER
Ønsker ditt firma et særlig opplegg innen jul - da står vi klar med overnatting, koselige lokaler, gode konferanserom og tradisjonsrik hjemmelaget mat.

JULE TALLERKEN
I november tilbyr hygge og god mat til selskaper og mindre grupper
- Chilli-hvitløksristet scampi på salat med urtedressing, brød og smør
- Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, surkål, kokte poteter og fløtesaus
- Riskrem med kirsebærsaus. Kaffe/te til desserten
1 rett Kr. 295,-
2 retter kr. 425,-
3 retter kr. 495,-
Bordbestilling er nødvendig